Аз съм Диди 🙂
Дълго време ме тормозиха с въпроса защо нямам блог. Е, вече имам май.
Пиша рядко и трудно. Понякога пък просто не мога да спра. Напоследък преобладава второто и затова реших, че е време да изляза на светло. Иначе говоря много и продължително 🙂 Рядко мълча, освен ако не съм прекалено изтощена, но търся начин да превъзмогна и този проблем.
Нямам идея защо ще пиша и какво ще пиша. Нито колко често ще пиша.
Затова не ме съдете строго, че много ме е срам (Да, аз съм срамежлива! Изненада!!!).
P.S. И да пишете на кирилица! Нали сме българи.
Как така са те тормозили, че нямаш блог? 🙂
Какви са тези… психо атаки? 🙂
П.П. А защо тази страница изглежда различно (като дизайн) от началната (основната) страница на блога? 🙂
Нямам никаква идея защо изглежда различно. Мрън. Още се опитвам да опитомя това чудо на чудесата.
А иначе – мъчеха ме, защото като говоря много, било интересно и да пиша. Сигурно искат да ми се смеят 🙂 Аз продължавам да твърдя, че 140 знака стигат, ама да видим 🙂
Честито ти блогче 🙂
много щастие покрай него ти желая, много коментари, бързо катерене на разните му там блогърски класации и много уникални посещения 😉
Благодаря, благодаря! Макар че не целя покоряване на блогърски върхове и класации 🙂
140 знака не стигат, повярвай ми (chuckle) Наслука с блога, ще го чета 🙂
Благодаря. Взех да се трогвам от толкова внимание и да се притеснявам, че всички са на мнение, че 140 знака са ми малко 🙂
Ей, честито! Повече от любопитен съм за какво ще пишеш. Само да не стане нов кулинарен блог, че тогава предимно Васи ще те чете… 😀
Рецепти скоро не предвиждам да има 🙂 Спокойно 😉 Пък и съм ти обещала да дойда да сготвя у вас
Е освен, че ще те следя и да ти пожелая успех нищо друго не мога да ти кажа……
Добро утро и да пишеш иначе никакви гевреци, никакви дупки
Ей, какво стана наистина с бирата и дупката? Аз още ги чакам 😉
Честито! 🙂 Ще те следим с интерес 🙂
Поздрави и успешно блогване! 🙂
Успех :))) И смело :PрР
Успех в новото начинание 🙂
Лежерен и развлекателен личен блог, написан с тънко чувство за хумор!